mandag den 18. oktober 2010

Starten på projekt Mellemrum (Mellemrum1)

Af Ninna Pedersen, 8. klasse

Vi er nu begyndt på byfornyelsesprojektet, hvor vores overskrift er ”Mellemrum”. Vi startede 28. september i den gamle Sydbank, hvor vi blev introduceret for Heidi og Alexander, som skulle hjælpe os med det her projekt.
Vi fik planen for hele forløbet at vide, og så skulle vi ellers rystes sammen. Vi fik bud på at spille skuespil af Morten, som besøgte os, og det var sjovt men også lidt pinligt. Vi skulle også lege en leg, hvor vi fik nogle spørgsmål at vide, og så skulle vi rejse os, hvis vi var enige og så skifte plads, med en af de andre, der var enige.
Pigerne og drengene blev også splittet i to hold, og så skulle vi lave nogle kampråb. Begge kom op med nogle gode kampråb, og det var meget sjovt at finde på. Vi skulle lege statuer, hvor vi med vores kroppe skulle lave et rum, hvor vi var møblerne. Her var vi også delt op i drenge og piger.

Så blev vi bedt om at tænke på, hvad man kunne gøre for at pifte lokalet i Sydbank op. Der kom mange forslag, og nogle var lettere at udføre end andre. Ud fra de forslag der kom frem, blev vi bedt om at sige, hvilke der var vigtigst, men næsten alle blev nævnt som værende vigtige. Det bliver meget sjovt at se, hvad vi skal lave.

Til sidst blev vi bedt om at lave nogle opslagstavler af fire pinde, hvor der kun måtte være én lige vinkel, og det var faktisk sværere, end man skulle tro. Alt i alt var det en meget hyggelig dag, og næste gang bliver garanteret også meget hyggelig.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

.