mandag den 14. marts 2011

God stemning på velbesøgt borgermøde

Der var god stemning og mange klapsalver da Nørre Snedes borgere i torsdag den 10. marts fik præsenteret de forskellige byfornyelsesprojekter, som vil blive gennemført i de kommende år.


God stemning på Nørre Snede Kro.
Omkring 200 borgere var mødt op på Nørre Snede Kro. To af byens borgere, Bolette Kristensen og Finn Ipsen, guidede de fremmødte gennem aftenens program. De to er medlem af byfornyelsens koordinationsgruppe, der sikrer koordinering af borgernes mange forskellige forslag.

Borgmester Carsten Kissmeyer gav i sit indlæg stor anerkendelse til Nørre Snede-borgernes engagement i byfornyelsesprocessen, og han redegjorde for de mulige forløb omkring den nye rutebilstation. Der er en lokalplan på vej i høring som gør det muligt at flytte rutebilstationen til midtbyen. Kommunen ligger i øjeblikket i forhandlinger den nye ejer, som har købt Spar-ejendommen på tvangsauktion.

Resten af aftenen gennemgik arkitekt Stephan Gustin planerne for det nye torv i byens midte, rutebilstationen på pladsen ved Spar-bygningen, de nye hjertestier og byens grønne områder. Derudover var der præsentation af byens nye fælles internet-kalender, en række frivilligprojekter og Jeanette Ishi Lehn fra Ikast-Brande kommune fortalte om ideen bag de mange ungdomsprojekter.

Borgere som ikke kom til mødet kan finde planerne beskrevet Projektforslag – Nørre Snede Områdefornyelse 2011 (15 Mb pdf-fil). Det er en stor mappe i A3-format, som er fremlagt til gennemsyn på Nørre Snede Bibliotek samt hos Borgerservice på det gamle rådhus i Nørre Snede.

Se flere billeder fra borgermødet.
.
.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

.