mandag den 2. maj 2011

Nørre Snede med i ”Vores kunst”-semifinale

Nørre Snede er nu gået videre i Vores kunst-konkurrencen og er med i semifinalen. Blandt 1263 forslag er 15 blevet udvalgt, heriblandt Nørre Snede.

Du kan selv skrive din motivation for
hvorfor Nørre Snede skal vinde
på websiden  www.kortlink.dk/8zmg 
I løbet af maj måned skæres antallet af steder løbende ned til 3 steder. De 3 steder får hver et kunstværk til 1,6 mio. kr., hvoraf de 400.000 kr. skal skaffes lokalt. Offentliggørelse af hvem der vinder sker 31. maj.

"Hvis vi skal gøre os håb om at blive et af de 3 steder som vinder, kræver det at vi viser at vi vil kunsten. Derfor en opfordring til at støtte op om de initiativer der kommer i den kommende måned," siger Henrik Østergaard som sammen med Karina Nissen har taget initiativet. Begge er medlem af byfornyelsens Koordinationsgruppe.

Du kan støtte Nørre Snede i konkurrencen ved at give din personlige motivation ind på den nye semifinalist-side på Vores kunst-websitet via dette link: www.kortlink.dk/8zmg.

Lyt også til DR-interview med Karina Nissen i DR Midt & Vest 2. maj, da hun i en direkte udsendelse får at vide, at Nørre Snede er kommet med i semifinalen via dette link: www.kortlink.dk/dr/8zmm.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

.