onsdag den 24. august 2011

Nyt lægehus i Nørre Snede by fra december

(Pressemeddelelse) Efter at læge Tage Yde måtte lukke sin praksis for 2 år siden, har der ikke været nogen lægepraksis i byen med 1.866 indbyggere.

Læge Ole Klitgaard flytter nu sin lægepraksis fra Klovborg til Nørre Snede.

Det sker i tæt samarbejde med entreprenør Erik Møller Rasmussen, som nu har købt Nørre Snedes posthus, som har været til salg i nogen tid. Planen er at huset indrettes til et sundhedshus med en moderne lægeklinik. Flytningen af praksis’en vil formentlig kunne ske ved udgangen af december måned 2011.

Oprindeligt var det tanken at Bryrup lægepraksis også skulle være flyttet ind i samme hus, men disse planer er nu droppet. Der er derfor fortsat ledig plads i huset til andre lejere – det kunne f.eks. være psykologer, sundhedsplejersker eller andre med tilknytning til sundhed.

- Der er flere grunde til at jeg har valgt at flytte min praksis til Nørre Snede, fortæller Ole Klitgaard. Der er ved at være for lidt plads i Klovborg lægepraksis. Oprindeligt da jeg startede i 1991 var vi kun to personer: En læge og en sekretær. Nu er vi fire, idet klinikken er udvidet med en uddannelseslæge og  en sygeplejerske. Ved flytningen vil der med tiden måske kunne blive basis for at klinikken kan øges til 2 faste læger.

- Jeg er godt klar over at mange i Klovborg vil være kede af at skulle til Nørre Snede for at komme til læge. Hvis jeg var blevet i Klovborg ville praksis formentlig alligevel lukke den dag jeg går på pension, idet ingen af de nye læger vil sidde i en solo-praksis i en by med 540 indbyggere. Ved flytningen vil der være større chancer for at praksis kan fortsætte i fremtiden. I øvrigt kommer knap halvdelen af mine patienter i dag fra Nørre Snede og den anden halvdel fra Klovborg, siger Ole Klitgaard.

Yderligere oplysninger:
Læge Ole Klitgaard, tlf: 75761001 - mobil 22479957
Entreprenør (udlejer) Erik Møller Rasmussen, tlf: 75771467 - mobil: 40219821

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

.