onsdag den 14. december 2011

'Byfornyelse med hjertet' kåret som Danmarks bedste borgerdialog

Byfornyelsen i Nørre Snede er blevet kåret som årets bedste projekt, når det gælder borgerdialog. Det skete da 240 kommunikationsfolk den 25. november 2011 deltog i de danske kommuners Kommunikationsdøgn.
Jeanette Ishi Lehn

Chefredaktør for nyhedsmagasinet, Danske Kommuner, Tom Ekeroth, overrakte prisen på 6.000 kr. til projektkoordinator Jeanette Ishi Lehn fra Ikast-Brande Kommune. Beløbet vil blive brugt til et fælles arrangement for alle som har været aktivt involveret i projektet i Nørre Snede.

Afstemningen fandt sted via sms-stemmer hvor deltagerne i Kommunikationsdøgnet skulle vælge mellem fire nominerede projekter ud af i alt 17 indstillede. De øvrige tre nominerede projekter var:
  • De unges stemme om uddannelse i Gribskov Kommune
  • Busplanlægning i Roskilde Kommune
  • Struktur i dagtilbud i Faaborg-Midtfyn Kommune
Hvert af de nominerede projekter fik fem minutter til præsentation. Byfornyelse med hjertet’s projektkoordinator, Jeanette Ishi Lehn, fortalte i ord og billeder om metoder til dialog, resultaterne og de udfordringer, som byfornyelsesprojektet i Nørre Snede nu står overfor.

Dommerpanelet bestod af Anne Tortzen, direktør for Center for borgerdialog, Torben Dan Pedersen, direktør i Operate, Winnie Jakobsen kommunikationschef i Høje Taastrup Kommune, Tom Ekeroth, chefredaktør Danske Kommuner og Ane Eggert, kommunikationsrådgiver i KL.

Det var anden gang i træk at Ikast-Brande Kommune vandt konkurrencen for kommunernes kommunikationsfolk. I 2010 blev Ikast-Brande Kommunes medarbejdermagasin UpDate kåret til Danmarks bedste. Bladet blev lukket som del af kommunens besparelser i 2011.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

.