onsdag den 18. april 2012

Hvad er din holdning til Nørre Snedes nuværende busterminal?

Af Lene Hoffmann, Ikast-Brande Kommune

Ikast Brande Kommune gennemfører i de kommende uger en undersøgelse af hvad borgerne i Nørre Snede mener om den nuværende busterminal i Nørre Snede, der er beliggende ved Falkevej i den nordlige udkant af byen.


Byfornyelsens næste store projekt er flytning af busterminalen til en mere central placering i byen ved Engholmvej. For at få et bedre kendskab til borgernes mening om den nuværende busterminalen, gennemfører kommunen nu en spørgeskemaundersøgelse. Formålet med undersøgelsen er at borgernes mening kan indgå i det videre arbejde med planlægningen og gøre det muligt at lave en sammenligning af forholdene før og efter flytning af busterminalen.

Spørgeskemaet kan udfyldes online. Hvis man hellere vil udfylde det på papir er det indrykket på side 3 i denne uges udgave af Den lille Avis. Papirversionen kan udfyldes og afleveres i særlige postkasser, der er opstillet i Rema 1000 og Superbrugsen.

Undersøgelsen slutter 30. april 2012. Ved besvarelse vil der være mulighed for at deltage i lodtrækningen om 3 stk. gavekort af 250 kr. til en valgfri butik i Nørre Snede.

Kommunen håber, at mange borgere i Nørre Snede vil give deres mening til kende.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

.