onsdag den 18. april 2012

Kulturbanken fortsætter i 2012

Det nu lykkedes Nørre Snede Lokalråd at sikre, at Kulturbanken (tidl. Sydbank) også i 2012 kan fortsætte som mødested for byens foreninger og frivillige grupper. Lokalerne har de seneste år været benyttet flittigt i forbindelse med byfornyelsesprocessen.

Lokalrådets formand, Jens Erik Pedersen siger: ”Vi har siden nytår arbejdet på at gøre lejemålet permanent. Det er nu lykkedes ved hjælp af sponsorater fra tre enkeltpersoner, foreløbig for 2012.”

Foreninger og frivillige grupper som er medlem af Lokalrådet (300 kr. om året) kan fra sidst i april måned booke lokalet til møder og andre aktiviteter. Der er også planer om kunstudstilling og caféarrangementer.

Lokalrådet overtog lejemålet i januar på midlertidig basis. Først på året søgte Nørre Snede Lokalråd om huslejetilskud fra Kommunen. Erhvervskontaktudvalget, som behandlede sagen, gav afslag med den begrundelse, at der ikke var afsat midler for 2012-budgettet. Samtidig fik Lokalrådet en tilkendegivelse om, at Ikast-Brande Kommune vil overveje evt. fremtidige muligheder for at støtte lokalrådene i både Nørre-Snede, Ejstrupholm, Bording og Engesvang.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

.