søndag den 22. april 2012

Springvand på fredag og indvielse af Torvet 23. juni

Af Henrik Østergaard, K-gruppen

Så er der nyt fra byfornyelsen. Fredag den 27. april kl. 11.00 bliver springvandet på Torvet startet. Der efter står der kun tilbage at få lagt et sidste lag asfalt på Torvet, så er det færdigt. Det kræver dog at det bliver lidt varmere i vejret, for at få et flot resultat.

Springvandet afprøves på lavt tryk
Vi har derfor i koordinationsgruppen besluttet at den officielle indvielse af Torvet bliver lørdag d. 23. juni. Samme dag som Torvet indvies vil der også være fernisering på en kunstudstilling langs Strøget. Ligeledes skal Hjertestien også indvies samme dag. Desuden regner vi også med at shelterne og motorikbanen vil være færdige.

Shelterne og motorikbanen skal vi dog bruge din hjælp til at lave. Så hvis du er en handyman m/k der har lyst til at bruge en aften eller to, eller måske en lørdag i maj eller først i juni, til fordel for Nørre Snede må du meget gerne tage kontakt til: Henning Berg, mobil 20708668 eller Henrik Østergaard, hoe8766@gmail.com, mobil 30248766.

Vores nye busstation på pladsen er også ganske langt i planlægningen. Kommunen har erhvervet den gamle Spar butik og er ved at forberede nedrivningen. Licitationen afholdes i løbet af maj måned, så arbejdet kan igangsættes inden sommerferien. Derfor regner kommunen med at busstationen kan være færdig sidst på året.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

.