tirsdag den 1. maj 2012

Kærlighed og mønsterbrydning

Lisbeth Zornig Andersen, formand for Børnerådet, holder foredrag i aulaen på Nørre Snede Skoile tirsdag den 8. maj kl. 19-21. Hun vil tale om "Kærlighed og mønsterbrydning - og de mange helte jeg har mødt i mit liv"

Lisbeth Zornig Andersen fortæller om, hvordan vi som nabo, familiemedlem eller professionel kan gøre en forskel for børn og unge, der har brug for en hånd.

I foredraget tager Lisbeth Zornig Andersen afsæt i eget liv med en opvækst i et Underdanmark, som er skjult for de fleste. Hun oplevede selv som institutionsbarn en række kærlige mennesker, der tog over og støttede, hvor hendes forældre ikke magtede, og de var med til at gøre Lisbeth Zornig Andersen til mønsterbryder.

Lisbeth Zornig Andersen udgav i efteråret 2011 sine erindringer i bogen “Zornig - vrede er mit mellemnavn” hvor hun fortæller den barske historie om sin barndom.

Foredraget er arrangeret af Dansk Familieterapeutisk Institut  i samarbejde med Ikast-Brande Bibliotek og Nørre Snede Kultur- og Biblioteksforening. Entré koster kr. 100. For studerende ved DFTI er prisen kr. 30 og for medlemmer af NSKUBIB er prisen kr. 30. Sted: Aulaen på Nørre Snede Skole, Skolegade 2, 8766 Nørre Snede.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

.