onsdag den 6. juni 2012

Imens vi venter "be'r vi bare guderne om godt vejr"

Imens vi venter på, at det skal blive sommer, er det en fornøjelse at kunne meddele at indvielsen af Nørre Snede Torv, med mere, vil finde sted 23. juni 2012. Vi håber, at rigtig mange Nørre Snede-borgere vil bakke op om denne dag, hvor Nørre Snede Torv kan indvies. Hen over dagen vil der finde forskellige aktiviteter sted .

Vores ønske er, at flest mulige Nørre Snede borgere; små som store, vil tage del i åbningsfesten.

Vi har fået rigtig mange gode ting i Nørre Snede, og disse vil vi gerne kvittere for.

Denne lørdag sker også den officielle ibrugtagning af Hjertestien, som går rundt om Nørre Snede By. For at alle har mulighed for at komme på Hjertestien denne dag, er den inddelt i 4 forskellige ruter. Der vil være en kort let rute der vil være velegnet til hjul, eks barnevogne mm. En kort lidt mere kuperet rute, men med rimelige gå forhold. De to sydlige ruter er lidt længere. De vil være velegnede til let garvede gåfolk.

Starten på Nørre Snedes største samlede gåtur vil foregå fra Nørre Snede Torv klokken 10:00. Man kan kombinere flere ruter efter temperament, eller som alternativ til de nævnte ruter vælge sin helt egen bid af Hjerteruten. Vores ønske er blot, at vi får en samlet start fra Torvet klokken 10:00. Der vil så være 1 time til at gå i. Herefter skulle vi gerne være samlede på Torvet igen kl 11:00, hvor en velkendt person vil holde tale, og klippe snoren.

Vi beder om godt vejr. Mindre kan også gøre det. Det vigtigste er, at Nørre Snede får en fælles oplevelse på denne dag. Hvem er vi: Maibritt, Henning og Finn A. Find os i Lokalrådet eller Koordinationsgruppen.

Vi ses 23. Juni. Men følg godt med her på noerresnede.dk og i Den Lille Avis. Program for dagen kommer snart.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

.