mandag den 18. juni 2012

Indvielse af Nørre Snede Torv 23. juni


23. Juni går det for alvor løs i Nørre Snede. Vi har bedt guderne om godt vejr, for på denne dag. Sct. Hansaftensdag holder vi indvielse af Nørre Snede Torv. Samme dag tager vi vores Hjertesti i brug. Vi håber, at rigtig mange vil komme og deltage i denne festlige dag.

Vi starter med Hjertestien, Klokken 10:00 sender vi forhåbentlig rigtig mange vandrere ud på stien. For at alle kan være med, har vi lavet forskellige distancer og sværhedsgrader. Der er plads til barnevogne, cykler, gå ben og løbesko. Små og store sko. Dem der går langsomt, og dem der vil småtrave.

Når vi har været ude på Hjertestien, så er det klokken 11:00 tid til den officielle indvielse af Nørre Snede Torv. Det gør vi selvfølgelig med en tale, og et snoreklip.

Hen over dagen vil der komme forskellige indslag. Her skal blot nævnes et særligt af slagsen, idet der er fernisering på et kunstprojekt, Bannerudstillinger 2012.

Om aftenen er Borgerforeningen og Lokalrådet arrangør af Sct. Hansbålet.

Fra Koordinationsgruppen for Byfornyelse og Lokalrådet glæder vi os til at se en masse gæster. Vi vil rigtig gerne vise frem det vi synes er blevet rigtig fint. Vi vil gerne dele det med Jer derude. Kom og del vores glæde.

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Nu har det færdige torv i Nørre Snede stået færdig længe og det er stadig ikke pænt!
Rent personligt syntes jeg, at det færdige torv i Nørre Snede er en større skændsel for byen, end før torvet blev ombygget. Havde man lavet bare en lille rundkørsel med en skulptur på eller plantet et grantræ, som til jul kunne blive byens juletræ med lys i. Kort sagt, så er den færdige opgradering af torvet en fortsat skændsel.

Camilla

Send en kommentar

.