mandag den 4. juni 2012

Klovneløb i Nørre Snede


Vi har fra forældrene hos Rødhalsene (Nørre-Snede Skole) modtaget følgende:

De fleste af os kender sikkert et barn der har prøvet at komme på hospitalet, og ved at det kan være en skræmmende oplevelse for mange børn at være på hospitalet.

En hospitalsklovn kan være med til at hjælpe børn igennem blodprøvetagning, undersøgelser, mobilisering ved at afdramatisere situationen ved at bruge humor som redskab. Der er ikke mange børn der ikke vil trække på smilebåndet når f.eks. klovnen Fru Ib spørger ”hvor gamle er det nu du hedder?” Klovnen er barnets ven hele vejen igennem, fordi klovnen forstår at være der i nuet sammen med barnet.

Nogle gange bliver klovnen brugt som underholdning, når de f.eks. får alle børnene med rundt på gangen i musik optog, deltager i drabelige kampe med ballonsværd eller de tryller og fjoller rundt.

De dage hvor der er besøg af hospitalsklovnen er der en særlig stemning på børneafdelingerne, der høres på disse dage megen latter og ses mange børn og voksne med et smil om munden.

Lørdag den 16. juni 2012 fra kl. 12:00 til kl. 13:00 er der nu mulighed for at støtte De Danske Hospitalsklovne og samtidig få rørt sig lidt.

Man går eller løber på en ca. 1½ km lang rund strækning, nogle deltagere når 1 omgang, andre når måske 10 omgange, det vigtigste denne dag er at vi alle kan være med.

Derfor klik ind på klovnelob.dk/tilmelding.htm og tilmeld din familie og vær på denne måde med til at skabe glæde hos rigtig mange børn!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

.