tirsdag den 9. oktober 2012

Fem kursusaftener om at mærke indad

Af Lene Kripa Henriksen og Marie Lalander

På Vækstcenterets nye kursusejendom undervises der dette efterår fem aftener i temaet ”At mærke indad”. Undervisningen varetages af to undervisere fra Vækstcenterets Faglige Forum - som også har skrevet denne artikel.

Vækstcenteret har eksisteret i Nørre Snedes bybillede i næsten 30 år. Tiden har forandret sig meget, siden den gang vi startede med at ombygge den smukke gamle firlængede gård ”Storgården”, som mange endnu kalder den. På det seneste er de lokale og os på Vækstcenteret, blevet flettet sammen gennem byfornyelsesprocesserne.

Ord som meditation og mindfulness indgår nu i dagligt sprogbrug mennesker imellem. Der er en åbenhed for fordybelse og søgen efter ro og balance i vores liv, – liv som tit er præget af både travlhed og forholden sig til mange forandringer.

I foråret blev Elisabeth, som i sit værksted (Elysia) på Vækstcenteret laver velduftende økologiske kropsolier, kontaktet af Britta fra Pølsevognen. Opfordringen lød, om der nu snart "blev noget for de lokale" – og "vi trænger til det" – blev det udtrykt. Det blev begyndelsen til nogle aftentimers træning ved Marie Lalander, omkring kropsbevidsthed, åndedræt, afspænding og meditative basisøvelser. De der deltog var begejstrede og udtrykte ønske om noget tilsvarende over flere gange her i efteråret.

Derfor inviterer vi, Lene Kripa Henriksen og Marie Lalander, nu til fem aftener omkring temaet: "At mærke indad”.

Undervisningen foregår i Vækstcenterets nye kursusbygning på Solbakkevej 15 B om onsdagene den 24. og den 31. oktober, og om tirsdagene den 6. og 20. november, samt den 4. december. Alle aftener er fra kl. 19:30 til kl. 21:15.

Prisen for at deltage har vi sat til kr. 300, som skal indbetales på konto 7247-1151620 senest den 17. oktober. Se mere om kursusindholdet på denne facebook-side eller i den længere version af denne artikel som kan læses på side 4 i denne uges udgave af Den Lille Avis.

Vi ønsker velkommen og svarer gerne på spørgsmål! Marie Lalander (mob: 31354905) og Lene Kripa Henriksen (mob: 26142192).

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

.