tirsdag den 9. april 2013

Dans og musik for børn, forældre og bedsteforældre


Nu er Børnekulturfabrikken klar med et nyt arrangement for de 4-8 årige og deres forældre eller bedsteforældre. Det er lørdag d. 13. april kl. 14-15.30 på Torvet i Nr. Snede.

Dans og musik er dejligt og skaber glæde og fællesskab for såvel store som små. Derfor er det musik og dans, der denne eftermiddag er i fokus, hvor børn og voksne sammen med Benny og Karen Simmelsgaard vil synge, lave små sanglege, danse lette folkedanse og spille. Der vil være danse som rits rats, som også blev danset i bedstemors tid, krydret med nyere sange og sanglege.

Karen vil lære danse og sange fra sig på gulvet, mens Benny spiller på harmonika til. Benny medbringer også små rytmeinstrumenter og trommer til de børn, som ikke har lyst til at danse og hellere vil spille rytmer, og derved bidrage til det store danseorkester.

Undervejs i arrangementet bliver der en lille pause, hvor der kan nydes et glas saft eller en kop kaffe. Her vil man også kunne skrive sin mailadresse og løbende få nyt fra Børnekulturfabrikken. Har man gode ideer til andre tiltag, som kan laves i regi af Børnekulturfabrikken, lægges de i vores idekasse.

Tilmelding til dans og musik er ikke nødvendig. Pris 25,- pr. barn. I tilfælde af dårligt vejr, regn/for blæsende/for koldt, flyttes arrangementet til Aulaen på Nr. Snede Skole.

Vi udsender nyheder her på www.noerresnede.dk og du kan også følge os på vores Facebook-side hvor der er information om vores tredje arrangement d. 11. maj, som bliver en dag med teater og drama for børn fra 10 år.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

.