tirsdag den 4. juni 2013

Naturen midt i Nørre Snede - for børn (8. juni)

Pressemeddelelse fra Børnekulturfabrikken

Børnekulturfabrikken afholder et arrangement i Nr. Snede lørdag den 8. Juni fra 13:00-16:30. Denne gang skal vi udforske naturen i Nr. Snede by, hvorefter vi vil arbejde med et kunstnerisk udtryk, inspireret af samtidskunsten.

Arrangementet er for de 7-12 årige og deres voksne, men hvis der er børn, der har mod på at deltage alene er de velkomne. Naturvejleder Morten DD Hansen fortæller og viser hvad naturen rummer af kryb, kravl og krat på "overdrevet". Herefter vil kunster Line Sandvad Mengers give en kort introduktion til forskellige kunstneres arbejde med naturen som udgangspunkt, hvorefter vi selv går i gang med at lave egne værker.

Inspireret af blandt andet kunstnerparret Lois og Franziska Weinberger, laver vi i samarbejde selv små stykker natur som vi udstiller et sted i Nr. Snede. Vi 'flytter' altså lidt på naturen og ser hvad der sker! Så mød op, hvis du er vild med natur og har lyst til at udforske den på en ny og inspirerende måde.

Vi mødes på torvet og starter med lidt at spise, så de, der eventuelt har deltaget i Klovneløbet samme dag, kan være med. Dagen afsluttes med en lille festlig fernisering af projektet.
Vi glæder os til en hyggelig eftermiddag og håber på en god opbakning fra børn og deres voksne.

Prisen for denne dag er 25,- pr. barn. Tilmelding til dagen skal ske senest d. 6. maj på: bornekulturfabrikken@gmail.com. Skriv navn og alder.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

.