fredag den 20. september 2013

5. okt.: Børneopera for fulde sejl

Fra forestillingen Monsteropera for de 5-10 årige
Succesforestillingen Monsteropera er fuld af sjov, action, skøn sang og en smule uhygge
Gå ikke glip af en stor oplevelse når Nr. Snede Skole lægger rammer til sang, sørøvere og et monster når Operaen i Midten kommer på besøg med børneoperaen Monsteropera lørdag den 5. oktober kl. 14. Operaen henvender sig til børn fra 5-10 år.

Operasangerne Berit Meland og Isabel Piganiol er de to piger Anna og Sofie, der skal gå i seng og lægge sig til at sove. Det er ikke så nemt, og når pianist Beth Elin Byberg leverer musik til en række herlige musikalske lege, bliver det ikke lettere. Pigerne leger både restaurant og sørøvere på skattejagt, ligesom der falder sjov musik ud af nogle bøger.

Undervejs dukker far op i døren, men der er også andet der lurer. Er der mon monstre og andre uhyggelige væsener når mørket sænker sig, eller er det hele en drøm?

Hele forestillingen er fuld af action, herlige replikker og god musik fra blandt andet en lang række kendte operaer. Her er både Tryllefløjten, Den Flyvende Hollænder, Carmen, Figaros Bryllup og Askepot med på listen. Det hele bliver sunget på dansk i en tone som børnene genkender.
Forestillingen er allerede blevet en stor succes, både i en lang række jyske byer og i Ishøj ved København. Nu kan endnu flere se frem til at følge med Anna og Sofie når de leger, pjatter og jagter et uhyggeligt monster rundt i hele salen.

Børnekulturfabrikken, som har inviteret Operaen i Midten, har i et samarbejde med Nørre Snede Bibliotek, Børnehaven Skovhuset, Børnehaven Regnbuen, Thorlund Friskoles SFO og Fristedet SFO sat monstre på dagsordenen i september. Der bliver læst og talt om monstre, lyttet til opera og arbejdet med monstre i alle afskygninger. Så hvis du er heldig, møder du mere end ét vaskeægte monster næste gang du kommer på Nørre Snede bibliotek.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

.