fredag den 20. september 2013

Samtalecafé om det allervigtigste - på torsdag

Ligegyldigt eller lige gyldigt? Der er en betoning men også en verden til forskel, og man skal ikke tale ret længe sammen, før man finder ud af, at det måske slet ikke er det samme, som vi finder ligegyldigt og allervigtigst.

Hvert år i september arrangerer Grundtvigsk Forum en landsomspændende samtaledag om et eller andet påtrængende emne af fælles interesse.

Ikast-Brande Bibliotek har sammen med Nørre Snede Kultur- og Biblioteksforening grebet ideen og inviterer nu til samtalecafé på Nørre Snede Bibliotek torsdag den 26. september kl. 19.30.  Samtaledagen handler i år netop om det, der betyder noget - for den enkelte, for fællesskabet og for samfundet. Hvad er det, der bærer og forener - og hvad er det, der adskiller? Hvad er det, der får dig til at stå op om morgenen?

Man kan kalde det værdier, selv om udtrykket ofte skamrides, så man tror, at værdier er noget, der ligger fast nu og i al evighed. Tror, at blot man abonnerer på denne eller hin værdi, så er alt vel. Men værdier er noget, man må kunne argumentere for, indgå i samtale om. Derfor er det værd at diskutere, hvad der har afgørende betydning for den enkelte og for samfundet.

Sognepræst, Arne Kiel vil introducere aftenens tema og til at sætte gang i samtalen, har Grundtvigsk Forum udarbejdet et sæt samtale-kort, med nogle udsagn og tilhørende spørgsmål.  Mød op og vær med til at sætte dit præg på en hyggelig aften, om alt det, der betyder noget.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

.