mandag den 7. oktober 2013

Kunstskole i efterårsferien med Børnekulturfabrikken

Børnekulturfabrikken inviterer til kunstskole i efterårsferien. Det sker på Torvet i Nr. Snede , hvor den store flotte kunstbus vil holde, og hvori aktiviteterne skal foregå. Det er onsdag d. 16 og torsdag d 17. oktober kl. 9-12. Det er for børn fra 6-12 år.

Foto fra sidste gang kunstbussen var i Nørre Snede
Bussen besøgte også Nr. Snede i  uge 32 og var en del af Aktiv Sommer for børn, hvor 8 børn arbejdede med kunst hele ugen og afsluttede med fernisering, hvorefter børnenes flotte værker blev udstillet på Nr. Snede Bibliotek. I Art-i-bus bliver det igen den dygtige kunstformidler Vicky Sørensen fra Carl-Henning Pedersen Museet, som skal lave spændende ting med børnene.
Denne gang skal der arbejdes med ikoner. Kigge på forskellige ikoner og prøve kræfter med genren – både som relieffer og som maleri. Medbring gerne flotte, sjove og spændende små dimsedutter og himstregimser, flot mønstret papir eller andet som du måske kan få brug for.
Den 17. oktober kl. 13 afholdes en lille fernisering i bussen, hvor de deltagende børn kan invitere mor, far, søskende, bedsteforældre osv.
Prisen for de 2 dage er 100 kr. Betaling i bussen. Send tilmelding senest mandag d. 14 okt. til
bornekulturfabrikken@gmail.com.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

.