tirsdag den 5. november 2013

Nyt investeringsselskab vil forny Nørre Snede

En kreds af borgere i Nørre Snede er nu parat til at stifte et investeringsselskab, som kan være med til at fortsætte byens fornyelsesproces. Det nye selskab, Nørre Snede Byinvest A/S, får som formål at udbygge og forbedre mulighederne for både bosætning, erhverv og handel i Nørre Snede.

”Vi ønsker at fortsætte og styrke den gode udvikling i Nørre Snede, som kommunens områdefornyelse har sat i gang,” fortæller Bjørn Kassøe Andersen. For godt et år siden, inviterede han som bestyrelsesmedlem i Nørre Snede Lokalråd en række lokale personer til at være med til at etablere det nye investeringsselskab.

Ole Nørgaard Andersen, der tidligere har drevet virksomhed i Nørre Snede, har koordineret forarbejdet omkring selskabets etablering. Han siger: ”Vi har nu sikret en aktiekapital på mindst 1 mio. kroner. Vi har fået lavet nogle fornuftige vedtægter, indgået aftaler med advokat og revisor, og vi er parate til at etablere Nørre Snede Byinvest A/S på få dage, når det rigtige projekt viser sig.”

Selskabet har 8 stiftere, som alle enten personligt eller via et selskab indskyder kapital. Det er følgende: Benny K. Andersen, Per Breinbjerg, Ole Nørgaard Andersen, Carsten N. Christensen, Erik Møller Rasmussen, Theis W. Jeppesen, Pernille Thorup og Bjørn Kassøe Andersen. Tilsammen har gruppen erfaring inden for blandt andet ejendomsudvikling, byggeri, handel, udvikling og kommunikation.

Ole Nørgaard Andersen siger: ”Selskabet skal kunne løbe rundt, og i det omfang vi opnår overskud, skal det bruges til at igangsætte yderligere projekter her i Nørre Snede. Vi vil gerne have at byen fortsætter med at udvikle sig og kommer til at blomstre.”

På længere sigt er planen at åbne Nørre Snede Byinvest A/S op, så alle, der er interesseret, kan tegne aktier. 

Yderligere oplysninger fås hos gruppens talsmand:
Bjørn Kassøe Andersen
Mail: bka@direction.dk

Hør også interview i DR Midt & Vest


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

.