lørdag den 22. marts 2014

Tegneworkshop lørdag d. 29. marts

Maibritt Larsson, en af Nørre Snedes mange kunstnere, vil sammen med Børnekulturfabrikken dele ud af tegneglæde, inspiration og teknikker.

Sidde du ofte med et papir foran dig og lader dine tanker og ideer komme ud som streger og farve, så er denne workshop lige netop for dig, her kan du nemlig få ny inspiration og hjælp til at blive endnu bedre. Sidder du til gengæld tit og drømmer om, bare det var dig der kunne tegne så godt, så er denne workshop også lige noget for dig, både nybegyndere og øvede er meget velkomne.

Maibritt har i mange år arbejdet både som billedkunstner, underviser og er til dagligt ansat på Animationsværkstedet i Viborg. For nylig var Maibritts værker en del af en større udstilling af lokale kunstnere på Galleri Bankgården og har også udstillet mange andre steder.

Kom og vær med, når vi endnu engang samler os om et arrangement i samarbejde mellem lokale kreative kræfter, Børnekulturfabrikken og Kulturbanken. Mere info om tegneworkshop og tilmelding via Børnekulturfabrikkens facebookside.

Det er muligt at tilmelde sig ved at sende en mail til boernekulturfabrikken@gmail.com

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

.