tirsdag den 22. april 2014

Forårsrengøring i Nørre Snede 27. april kl. 10

Kom med, når Danmarks Naturfredningsforening og Nørre Snede Lokalråd den 27. april kl. 10.00 arrangerer den årlige affaldsindsamling. Alle kan være med, og vores by og naturen har brug for frivillige hænder.

Motion, socialt samvær og en god gerning går hånd i hånd til affaldsindsamlingen, og du kan være med til at indsamle henkastet affald på byens hovedstrøg og i vores grønne områder. Vi afleverer det på genbrugsstationen, så det i stedet kan gøre gavn. Det samme gør borgere rundt om i hele Danmark Danmarks Naturfredningsforening (DN) står bag kampagnen. I Nørre Snede arrangers affaldsindsamlingen sammen med Nørre Snede Lokalråd.

Affaldsindsamlingen er en hyggelig og social måde at give naturen og byen en hånd på. Har du lyst til have det sjovt sammen med andre fra din by og samtidig gøre naturen en tjeneste? Så mød op den 27. april – og tag gerne børn, børnebørn eller din nabo med!

Mød op Torvet kl. 10.00. Arrangørerne sørger for plasticsække og for at affaldet bliver kørt væk. Tilmelding er ikke nødvendig.

Yderligere oplysninger
Louise Neiiendam (DN Nørre Snede), mobil: 60 46 16 15

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

.