mandag den 15. august 2016

Anja Isgaard Jensen: Jeg tager gerne arbejdshandskerne på

NSLvalg2016 - Anjas præsentation:
Jeg er ikke bare et ansigt, jeg synes faktisk, jeg har noget at bidrage med. Jeg er er 34 år og mor til tre dejlige unger på 8, 5 år og en på snart 10 mdr. Jeg arbejder i Viborg og pendler hver dag mellem byerne.

Jeg har før deltaget i forskelligt bestyrelsesarbejde, og nyder at kunne bidrage. Jeg kan ikke have at tingene tager lang tid. Tag nu bare og gør noget ved det med det samme. Jeg er typen som ikke er bleg for at sige hvad jeg mener, og jeg tager gerne arbejdshandskerne på :-)

Nogle har spurgt mig om vuggestuepladser. Egentlig synes jeg, at det er et kommunalpolitisk spørgsmål, men jeg har valgt at dreje den. Hvis der fra byrådets side er et ønske om vuggestuepladser, så skal jeg ikke sige nej tak. Jeg synes det er vigtigt, at vi som borgere har et valg, om man ønsker offentlig dagpleje, vuggestue eller privat pasningsordning.

Noget af det, jeg synes det kunne være spændende at arbejde med, er blandt andet:

  • Børn og unge, herunder deres sikkerhed til og fra skole eller deres aktivitetsmuligheder som for eksempel legeplads og skaterbane.
  • At "sælge" Nørre Snede ved at fortælle alle, hvilken dejlig by vi bor i og derved forhåbentlig trække flere til, som vil bosætte sig. Personligt synes jeg, at der godt kunne være flere byggegrunde, så vi kan få noget cirkulation, og gøre plads til tilflytterne.

Jeg mener, at Lokalrådet være en platform for dialog, der skal lytte til borgernes ønsker. De som sidder i Lokalrådet skal påvirke borgere til aktivt fællesskab og synliggøre lokale ønsker og behov.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

.