mandag den 15. august 2016

Dennis Knudsen: En by med plads til alle

NSLvalg2016 - Dennis' præsentation:
Jeg er en ung mand på 32 år, som har boet i Nørre Snede, lige siden min fødsel i 1983. I dag bor jeg sammen med min kone Pernille og vores datter Camilla på 2 år i vores hus på Horsensvej. 

Til dagligt arbejder jeg hos Jysk Emballage Rens, samtidig med, at jeg er ansat hos Falck som deltidsbrandmand og holdleder. Udover det er jeg hver mandag eftermiddag FDF-leder for en masse skønne børn og unge på Oasen.

Mit ønskede fokus i Lokalrådet er bl.a. at vores by og omegn får et godt og solidt samarbejde alle parter imellem. Jeg ønsker en by, hvor der er plads til nytænkning, forandringer og forbedringer –  en by hvor der er plads til os alle. Jeg ønsker et lokalsamfund, der samler folk og løser udfordringerne i fællesskab og med sammenhold.

Jeg lægger vægt på, at alle i vores lille samfund skal have mulighed for lige taletid, og at alle, der har idéer, skal kunne høres. For at vi i vores by og omegn skal kunne danne fællesskab og samarbejde, skal vi nemlig alle have mulighed for at komme med vores idéer, store som små. Det er ikke kun dem, der taler højst, der har gode input og tanker for vores fælles samfund.


Jeg ønsker mig et lokalråd, der er til for alles interesse, store og små, unge som ældre, foreninger, virksomheder og erhvervsdrivende. Vores lokale samfund har i dag mange ting at byde på, og hvis vi alle i sammenhold skaber et solidt lokalt fællesskab, mener jeg, at vi kan få et endnu bedre lokalsamfund med masser af muligheder.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

.