mandag den 15. august 2016

Henrik Østergaard: Fokus på tilflytning og bosætning

NSLvalg2016 - Henriks præsentation:
Jeg hedder Henrik og har boet i Nørre Snede siden 1989 Jeg er 50 år gammel, gift og far til tre piger på 20, 17 og 11 år. Udover at være aktiv i Lokalrådet er jeg også engageret i Nørre Snede Hallen, Lokalradioen og Præriefesten.

Fra 2009 var jeg med i byfornyelsen i Nørre Snede, og efterfølgende er jeg trådt ind i bestyrelsen for Nørre Snede Lokalråd. Jeg mener, at det er vigtigt, at vi bevarer kontinuiteten i Lokalrådet og det netværk, vi har opbygget i forhold til politikere og kommunens embedsværk. Derfor har jeg valgt at tage en tørn mere. Det er også vigtigt, at vi bevarer og videreudvikler de projekter, Lokalrådet i forvejen er involveret i.

Jeg mener, at det vigtigste arbejde for Lokalrådet fremadrettet er at fokusere på tilflytning og bosætning, samt at gøre ”branded” Nørre Snede kendt for noget positivt. Jeg er også optaget af, hvordan vi kan udbygge fællesskabet og få byen til ”at trække på samme hammel”. Desuden mener jeg, at Lokalrådet skal være det forum, hvor projekter og ideer, der ikke hører til andetsteds, skal udvikles og realiseres.

1 kommentar:

Henrik Østergaard sagde ...

Blot til info
Jeg kommenter IKKE på facebook
Men skriv gerne her eller på mail hoe8766@gmail.com
Venlig hilsen Henrik Østergaard

Send en kommentar

.