mandag den 15. august 2016

Janie Rasmussen: Jeg vil gerne gøre byen mere kendt

NSLvalg2016 - Janies præsentation:
Mit navn er Janie Rasmussen. Jeg er 40 år gammel. Min mand Lars og jeg har boet i byen i 10 år. Jeg er blind og bruger førerhunden Øja.

Jeg er studievært på weekendradioen fredag eftermiddag fra kl. 14 til 18 og nogle gange også lørdag. Jeg elsker frivilligt arbejde. At kunne hjælpe andre og få lov at gøre en forskel.

Jeg har meget erfaring med den slags arbejde både fra Landsforeningen af førerhundebrugere, hvor jeg arrangerede både kurser og arrangementer fra 2000 til 2005 og fra forskellige kommunale råd, da vi boede på Sjælland - blandt andet kommunikationsrådet, handicapudvalget og andet i Korsør.

Jeg vil meget gerne være med til at gøre noget for byen, både ved at lave arrangementer og gøre byen mere kendt.

For mig vil det betyde meget, at I har lyst til at vælge mig. Jeg lover, at jeg er meget god til at få ideer og også til at samarbejde med andre. Jeg mener selv, at jeg er et godt valg, da jeg er vant til at finde løsninger og få ideer og mener, at det er vigtigt at lave nogle arrangementer for alle grupper. Også for at gøre byen mere spændende.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

.