torsdag den 15. december 2016

Nyt fitness center starter op i Namas gamle administrationslokaler

I slutningen af februar åbner et nyt fitness center i Nørre Snede. Det starter op i den højloftede tidligere tegnestue i Nama-ejendommen og i nogle af de tilstødende lokaler, i alt cirka 350 kvadratmeter. Det nye center får navnet Nørre Snede Fitness. Det indrettes med 17 helt nye træningsstationer, og der bliver mulighed for at tage bad. Det vil være åbent fra tidlig morgen til sen aften.

Manden bag Nørre Snede Fitness er Henning Berg, som er født og opvokset i byen, hvor han stadig bor. Efter i 15 år at have arbejdet som lastvognschauffør mærkede han på egen krop, at der skulle mere bevægelse til: ”Vi skylder os selv at bevæge os godt igennem mindst et par gange om ugen. Vi skal holde i mange år, og et godt helbred kommer ikke af sig selv,” siger han – og konstaterer, at han nu 57 år gammel selv er i bedre form, end da han var 40.

Henning Berg har gennem længere tid barslet med planerne for det nye fitness center. Egentlig ville han helst, at det kom til at ligge i Nørre Snede Hallen, hvor han mener, det naturligt hører hjemme. ”Jeg er i dialog med Hallen om at rykke derover, når de har lokaler klar til det. Indtil da er Nama-bygninger et godt sted at starte op,” siger han.

Nørre Snede Fitness ejes og drives af Henning Berg personligt. Det kommer til at tilbyde både måneds- og halvårskontingent til private samt firmaordninger til områdets lokale virksomheder. Med adgang via Namas gamle hovedindgang på Spættevej er centeret centralt beliggende med gode parkeringsmuligheder.


Yderligere oplysninger:
Henning Berg
Mobil/sms: 20 70 86 681 kommentar:

Anonym sagde ...

kan man også trænne med stang og håndvægte eller bliver det kun maskiner

Send en kommentar

.